Gogan

A Gogan kanapé nevét a természetről, egészen pontosan a víz és az idő által simára csiszolt kövekről kapta, ezek adták az ihletet a projekthez. Így nevezik japánul azokat a köveket, amelyeket a folyók és tavak partjainak védelmeként és díszeként helyeztek el. A kanapé formája szél és víz által faragott lapos kövekre emlékeztet. A kanapéhoz hasonlóan a kollekcióban található Gogan dohányzóasztal formája is a természetet, a víz által lassan simára csiszolt kövek látványát idézi.

Ruff

A Ruff fotel karakterét az egyenes és az ívelt vonalak harmonikus kombinálása adja – egyszerű geometria, amely építészeti kölcsönhatást teremt a térrel. Minimalista kortárs design, melyben a csavart a karfák és a háttámla egybefüggő formája adja.

Shadowy

A Moroso bútorok nemcsak formáikkal kápráztatnak el, a színek és minták kavalkádjában nem mindennapi kültéri darabokat találunk. A M’ Afrique kollekció az általában halászhálókhoz használt szövetszálak felhasználásával készült. A design minden darabnál eltérő és egyedi, akárcsak az elnevezésük. Kézzel szőttek, tökéletlenségeikben és hibáikban emberiek.

Ahogy a Gogan és a Ruff, úgy a Shadowy kültéri karosszék is megtekinthető és kipróbálható a showroomban!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás