Az otthonok dizájnja során a bútorok nem csak a funkcionalitást szolgálják, hanem stílust, egy életérzést visznek a terekbe. Az olasz bútorgyártó, a Saba Italia olyan darabokat alkot, amelyek mindezt magukban hordozzák. Ismerkedj meg négy ikonikus Saba Italia bútorral!

Pixel

A Pixel kanapét egy sor olyan elem jellemzi, amelyek szabadon kombinálhatók a Saba Italia által készített exkluzív kötőelem segítségével. A kar- és háttámlák leválaszthatók az alapról, így végtelen számú új elrendezés hozható létre. Az ülőpárnák patchwork huzattal kárpitozhatók, kiemelve a személyre szabás határtalan lehetőségeit. A háttámla és a karfák különleges formájának köszönhetően a kanapé teljes mérete mind szélességében, mind mélységében kicsi, anélkül, hogy az esztétika rovására menne.

New York Suite

A New York Suite kanapé egy olyan darab, amely a kényelmet és az eleganciát ötvözi. A tervező, Sergio Bicego, olyan kanapét alkotott, amely nem csak kényelmes ülőfelülettel rendelkezik, de modern stílusával is lenyűgöz. A New York Suite kanapé tiszta vonalakkal és puha párnázattal rendelkezik, és tökéletes választás a modern otthonokba, ahol a luxus és a stílus az elsődleges szempont.

Ananta Class

Az Ananta kanapécsalád a rugalmasság és a kreativitás mesterműve. A moduláris kanapék végtelen variációkat kínálnak, szabadon kombinálhatók és átrendezhetők, így alkalmazkodnak bármilyen térhez és igényhez. Ez a bútorkollekció a dizájn és a funkcionalitás szerelmeseinek álma.

Limes New

A Limes New egy felhívás arra, hogy túllépjünk az előre meghatározott tér konvencióin, bemutatva, hogyan válhat valami egészen mássá pusztán a háttámlák elmozdításával. Az egyedi forma és a puha ülőfelület a dizájnt és a kényelmet ötvözik. A Limes lenyűgöző megjelenésével és ergonomikus kialakításával az otthonok éke lehet.

Időtlen design darabokat szeretnél otthonodban?
Alkossuk meg együtt otthonod egyedi stílusát design bútorokkal és kiegészítőkkel. Lépj velünk kapcsolatba!

Tetszik ez a bejegyzés?

Lépjen kapcsolatba velünk

    Név *
    Telefon *
    E-mail *

    Thank You!

    Our manager will contact you shortly!

    Megszakítás