Az 1993-ban Lengyelországban alapított MDD ma már három kontinens több mint húsz országában forgalmazza termékeit. A tökéletes munkakörnyezet megteremtésének vágya, ahol a színek meleg légkört teremtenek, hívta életre az európai piac egyik legversenyképesebb irodabútor-szállítóját. Az MDD a B2B szektorban elismert és megbízható vállalat, amely építészekkel és tervezőkkel együttműködve kínál olyan irodabútorokat, amelyek munkaállomásokat, recepciós helyiségeket és vezetői bútorokat tartalmaznak. Az MDD különböző ajánlatai között modern íróasztalok, kárpitozott bútorok és akusztikai megoldások is szerepelnek.

A változatosság és a rugalmasság azok a jellemzők, amelyeket leginkább társítanak ehhez a modern vállalathoz; ezek a kreativitás és az innováció forrásai. Az MDD teljes termékcsaládot mutat be az irodák számára - íróasztalok, székek, könyvespolcok és válaszfalak. A vállalat termékeit a különböző kollekciók funkcionális és esztétikai integrációja különbözteti meg, amelyek többféle, igény szerint módosítható megoldást kínálnak. A modern irodák különböző tevékenységekhez szükséges tereket igényelnek, ugyanakkor több ember befogadására is szükség van. A beépített világítással ellátott akusztikus irodaszigeteket tartalmazó Hako kollekcióval minden térből a lehető legtöbbet lehet kihozni. A termékcsaládot az ipari építészet és a raktárak ihlették; a japán Hako név a hagyományos japán rácsrendszerekre utal. A Hako szigetek emellett javítják a kortárs irodák akusztikai minőségét. Az alkatrészek sokfélesége lehetővé teszi olyan multifunkcionális építészeti elemek létrehozását, amelyek komfortját könnyű és csendes automata ventilátorokkal lehet fokozni.
A Mesh kollekció kortárs hangulatú lakberendezési kiegészítőket kínál. A kényelmes irodahelyiségek kialakításához tervezett kanapék, fotelek és dohányzóasztalok minden igénynek megfelelően testre szabhatók. A termékcsaládot a részletekre való nagyfokú figyelem jellemzi, amely a csúcstechnológiás precizitást a kézművesség egyedi megközelítésével ötvözi; az ülés kényelmét a párnák formája garantálja, amelyet a hab injekciós nyomtatási technológiával érnek el. A Grace kollekciót a nyilvános helyiségek igényeinek kielégítésére hozták létre ; kanapét, foteleket és két asztalt tartalmaz. Ezek a szoborszerű tárgyak a minimalista stílust ötvözik a nagyfokú testreszabhatósággal. Ezek az elemek együttesen olyan társalgóhelyiséget hoznak létre, amelyet az alapvető elegancia jellemez, anélkül, hogy elhanyagolnák az ülőbútorok által nyújtott kényelmet. A Gravity kollekció dacol a gravitáció erejével - olyan emberek számára tervezték, akik minimalista és technológiai munkakörnyezetet szeretnének. A termékcsaládhoz tartozik a robusztus és kényelmes vezetői íróasztal, amelyet a modern építészet ihletett. A Gravityre jellemző a tömör blokk által alátámasztott nagy munkafelület; a kollekcióhoz tartozik még egy állítható magasságú tárgyalóasztal, egy kisasztal, polcok és moduláris tárolóegységek.
Az MDD belsőépítészeti javaslatai közé tartozik a Shape, egy többszínű kárpitozott puff, amely ergonomikus és rendkívül kényelmes üléssel rendelkezik, ami fesztelen és barátságos tereket teremt. Ez az ülés ideális várótermekbe, társalgókba és irodákba. A Frank seat egy minimalista, szövet talapzaton álló forgószék, amely maximális kényelmet és kifinomultságot kínál a vezetői irodák számára, de más különböző terekben is használható, például társalgókban, csoportos munkaterületeken vagy recepciós helyiségekben. A Bazalto egy dekoratív moduláris falpanel ugyanebből a kollekcióból, amely színek, formák és méretek széles választékában kapható. A Kaiva szekcionált kanapé jellegzetes formával és kevés elemre épülő moduláris felépítéssel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kompozíciót hozzanak létre. A termékcsaládot az egymást átfedő kövek képe ihlette. A Kaiva japánul beszélgetést jelent, ez a név illik a termék irodákba, szállodákba, várótermekbe és nyilvános terekbe való felhasználásához. A puha anyagokkal, érintésérzékeny anyagokkal és széles színválasztékkal rendelkező termék pozitív hangulatot visz a munkahelyi környezetbe.
Megszakítás