Az S•CAB egy történelmi Made-in-Italy gyártója a magas színvonalú belsőépítészeti és kerti bútoroknak. Az 1957-ben alapított vállalat mindig is kitűnt kiváló termékeivel és a részletekre való odafigyeléssel, modern, funkcionális bútorokat kínálva a mindennapi élethez. Ma az S•CAB régre visszanyúló hagyományokkal büszkélkedhet, melyeket a nyersanyagok tökéletessége iránti vágy határoz meg, amiért megkapta a Makrolon® by Bayer védjegyet, ma a Covestro made with Makrolon®.

KATTINTSON KÍNÁLATUNKÉRT

Az S•CAB beltéri és kültéri bútorainak magas színvonalú, kifinomult stílusa a lakossági és a közületi szektor számára elegáns asztalok, székek és lakberendezési kiegészítők egyedi kollekcióit foglalja magában, letisztult és alapvető vonalakkal. Az esztétika és a funkcionalitás kombinációjával a bútorok bármilyen kontextusba illeszthetőek, így tökéletesek a nyilvános terek, éttermek, bemutatótermek, szállodák, klubok és divatos helyszínek számára. Az S•CAB elkötelezett a környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható anyagok mellett.

KATTINTSON KÍNÁLATUNKÉRT
Az S•CAB alapítása óta kizárólag Olaszországban gyárt, három északi gyárában. A vállalat mindig is a korszakot megelőzve kereste az innovatív megoldásokat magas színvonalú eredmények elérése érdekében. Az S•CAB olyan termékeket készít, amelyek esztétikailag lenyűgözőek és praktikusan funkcionálisak a mindennapi életben. Az S•CAB minden igénynek megfelelő székeket és sámlikat kínál, amelyeket az otthontól kezdve az irodán át az éttermekig, konferenciatermekig és nyilvános terekig bármilyen környezetbe terveztek. Az S•CAB székek sokoldalúak, lehetővé téve azt, hogy maximálisan kihasználják a tereket. Ennek a megközelítésnek a konkrét bizonyítéka a Lady B termékcsalád, amelynek karfás, szövetből és technopolimerből készült székei otthoni és irodai használatra egyaránt alkalmasak. Az ívelt Natural Lady B a kényelmet és a dizájnt ötvözi, hogy a legkifinomultabb tereket is személyiséggel és színnel ruházza fel.

KATTINTSON KÍNÁLATUNKÉRT
A Lisa szék szintén új az S•CAB-ban. Tervezője, Marcello Ziliani az 1950-es és 60-as évek eleganciájából és stílusából merített ihletet. Anyagok és felületek széles választékával a Lisa különböző felhasználási módokhoz illeszkedik, a kifinomult nappalitól a társalgókig és tárgyalókig - akárcsak a FINN, szintén Marcello Ziliani alkotása, amely szintén újdonság 2020-ban. A Lisa Filò és a Lisa Club is S •CAB tervezés kültérre, különböző szerkezeti és színváltozatokban kapható, amelyek jellegzetes szövésűek, és minden teret feldobnak. A Meneghello Paolelli Associati új SI-SI kollekciója is bekerült a cég kínálatába. A GO GREEN termékcsalád a 2020-as év többi újdonsága mellett olyan műanyagból készült székeket is tartalmaz, amelyeket a hasznos élettartamuk végére ért termékek újrafeldolgozásából és megújuló energiaforrásokból nyert, tanúsítottan újrahasznosított hulladékból nyert műanyagból állítanak elő. Ez a folyamat garantálja, hogy nem kerül új műanyag a környezetbe, hasznosítva a potenciálisan szennyező hulladékanyagokat. Az első GO GREEN modellek a Lisa technopolymer, a Lady B, a Ginevra és a Sai. Az S•CAB a különböző formájú és színű sámlik széles választékát is kínálja, amelyek közül a legújabb a Meneghello Paolelli Associati által készített Trick.

KATTINTSON KÍNÁLATUNKÉRT
Megszakítás