Scroll to the top

Projektjeink

Ismerje meg kollekcióinkat

ÚJ TERMÉKEK

GYÁRTÓK

DESIGNEREK

IRODA ZÓNA

230K+
eladott
termékek
5K+
sikeres
projektek
4K+
elégedett
ügyfelek

GLOBÁLIS KISZÁLLÍTÁS

Óriási tapasztalatunk van bútor logisztikában és nemzetközi szállítmányozásban, így teljesíteni tudjuk igényeit. 


 

Bármelyik termékünket, a világon bárhová 4-6 hét alatt kiszállítjuk Önnek!

Sikertörténetek

A Basic Collection-el számos közös projektünk alatt sikerült egy hullámhosszra kerülnünk. Támogatjuk, és kölcsönösen segítjük egymás ügyfeleit, miközben jól dolgozunk együtt. A Basic Collection-nél kiváló emberek dolgoznak és ez nem csak a termékekről, hanem a teljes élményről szól: a szolgáltatásról, a minőségbiztosításról, és a részletekre való odafigyelésről.

 

 Ary Philips

Nugget vezető designere

 

Köszönjük a Villa Vitae nevében a Basic Collection csapatának a rugalmas együttműködés és néha a lehetetlennek tűnő határidők pontos betartását! A hatalmas bútorkínálatból a választás Yossi segítségével nagyon flottul ment.  Köszönet illeti a Basic Collection profi asztalos gárdáját gyors és pontos munkájukért!

 

 

Schankó Kriszta

Interior Designer

 

Már a Zsidai Group több éttermének berendezésében nagy segítségünkre voltak a Basic Collection szuper rugalmas és kedves munkatársai! Legutóbb a bécsi Jamie's Italian és a budapesti Jamie's Pizzeria Gozsdu projektjeinknél. Segítőkészségüknek és gyorsaságuknak hála a nemzetközi szinten is szigorú sztenderdekkel rendelkező Jamie Oliver láncnak is sikerült mindenben megfelelni! 
 

Kaminszki Wanda  

Zsidai Group projekt koordinátor

 

Összes projektBezár

Jöjjön el gyönyörű bemutatótermünkbe, ahol kollekciónk legújabb darabjait tekintheti meg Budapest szívében! 

Tudjon meg többet!

Top 10 Iroda Project

A  Basic Collection az elmúlt tíz évben világszerte számos igazán kiemelkedő iroda berendezésében vett részt. Íme, a TOP 10 iroda és coworking hely, amelyekre különösen büszkék vagyunk!
 
 

 

Mindspace Varsó

A Mindspace az egyik vezető coworking irodahálózat. Több, mint 7500 ember és 2000 cég számára biztosít szép és inspiráló munkakörnyezetet a világ 13 országában. Legújabb irodájukat Varsóban...
 

 

Marina Port

Büszkeségeink között van egyik barcelonai projektünk, a Blue Wave Coctail Bar is. Az ingatlanfejlesztő – akivel már több sikeres projektet is véghez vittünk – mutatott be bennünket az El Equipo Creativo...
 

 

Erősségünk a kiváló ügyfélszolgálat! 

 

Célunk, hogy ügyfeleinkkel és gyártóinkkal hosszú távú kapcsolatot alakítsunk ki.

ÍRJON NEKÜNK!