Scroll to the top

Rólunk

A HoReCa és irodai bútorszolgáltatás szakértői vagyunk. Széles termékválasztékunk értékesítése mellett berendezések testreszabásával is foglalkozunk speciális igények esetén. Katalógusunkban több mint 500 gyártó terméke megtalálható, így számtalan forma, szín, anyag és stílus közül válogathat. Izgalmas megoldásokat kínálunk kültéri és beltéri bútorokra is.

230K+
eladott
termékek
5K+
sikeres
projektek
4K+
elégedett
ügyfelek

Szakértelmünkkel számos vállalkozás sikeréhez járultunk hozzá. Tudjon meg többet projektjeink színes skálájáról!

Hogyan dolgozunk

1.
Megértjük

Tudjuk, hogy minden projekt egyedi. A megfelelő kérdések vezetnek el bennünket a legjobb megoldásokhoz. A tervezésnél figyelembe vesszük pénzügyi kereteit, és ehhez mérten alakítjuk ki testre szabott megoldásunkat Önnek. 

2.
Megtervezzük

A változatos projektekből álló portfóliónk tervezőkkel, szálloda- és étterem tulajdonosokkal, valamint fejlesztőkkel való együttműködésünk közös eredménye. Hiszünk a személyes találkozók erejében, melyek lehetőséget adnak számunkra az Ön igényeinek feltérképezésére és megértésére.

3.
Kivitelezzük

Különféle léptékekben gondolkodunk - legyen szó egy kisebb kávézóról vagy egy bevásárló központról – mi, a megfelelő megoldást biztosítjuk Önnek. Cégünk erőssége, hogy alkalmazkodunk a különböző szállítási időkhöz és helyszínekhez, magas szintű szolgáltatást biztosítva Önnek.

Sikertörténetek

A Basic Collection tel-avivi showroomjában tartott kétnapos workhopon a Shenkar University formatervező tanulói, valamint fontos izraeli vállalatok építészei vehettek részt. Az esemény valódi, inspiráló workshop élmény volt, különösen a diákok számára : Marc Sadler dizájner arra buzdította őket, hogy tanulják meg használni a kreativitásukat...

 

Olvasson tovább >>

 

A Balaton-felvidék dombjai között megbúvó Villa Vitae-t megpillantva az ember rögtön megérti, miért kiáltották ki a környéket pár éve a "magyar Provance-nak". A mediterrán kúriákat idéző Villa Vitae külső megjelenésében és belső megoldásain is érződik, hogy szívvel-lélekkel tervezték. Számunkra is örömteli kihívás volt, hogy milyen bútorokkal ...

Olvasson tovább >>

Büszkeségeink között van egyik barcelonai projektünk, a Blue Wave Coctail Bar is. Az ingatlanfejlesztő – akivel már több sikeres projektet is véghez vittünk – mutatott be bennünket az El Equipo Creativo belsőépítész csapatnak. Velük dolgoztunk a bár különleges belső arculatának kialakításán. A koncepció már az első barcelonai találkozáskor megszületett…

Olvasson tovább >>

Kapcsolat

Basic Collection - Budapest

Új showroom hamarosan! 

1054 Budapest, Aulich utca 4-6.

Telefon: +36 1 600 3333

 

E-mail: 

ajanlat@basiccollection.hu

 

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek: 09:00-18:00

 

 

 

Basic Collection - Berlin
10997 Berlin, Skalitzerstrasse 104.

 

E-mail: cornelia@basiccollection.de

Tel: +49 17635545794 

 

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a Basic Collection  kizárólag céges megrendelőket szolgál ki.

Írjon nekünk!

KÉRDÉSE VAN?
Kérjük írja meg nekünk! Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!


(éééé.hh.nn)

Karrier

 Az alábbiakban találja nyitott pozícióinkat! Nem találta meg amit keresett? Ne adja fel! Nálunk mindig van helye a nyitott, optimista és szorgalmas munkatársaknak!