A Barceló Budapest a főváros új, patinás szállodája, mely 2019-ben nyitotta meg kapuit a Király utcában, a világ vezető szállodaláncai közé tartozó Barceló Group üzemeltetésében.

Az épület korábban bankszékházként, majd irodaházként működött, a hotellé alakítása 2017 áprilisában kezdődött. A négycsillagos luxushotelben összesen 179 szobát alakítottak ki, a kétágyas szobák mellett 5 egybenyitható lakosztállyal, 80 fős konferenciateremmel, tárgyalókkal, 24 órás fitneszstúdióval, lobby bárral, étteremmel és Sky Barral várja a vendégeket. Az à la cart étterem változatos gasztronómiai élményt nyújt a látogatók számára.

A belsőépítészeti megoldásokat a Barceló Group nemzetközileg alkalmazott specifikációját és a hazai szabályzatokat követve az Europroperty tervezői álmodták meg, szem előtt tartva az utca sajátos hangulatát és a nagyközönség, valamint a piac elvárásait is. A Barceló Budapest bútorait a Basic Collection biztosította, melyek jól kiegészítik a hotel exkluzív design-ját, maximális kényelmet és luxust nyújtva a vendégek részére.
Megszakítás