Balatonfüred szívében található a Basic Collection új projektje, a Hotel Vinifera Wine&Spa luxushotel. Szolgáltatásaik egy romantikus utazás, egy családdal töltött wellness hétvége, és egy üzleti összejövetel kapcsán is finom eleganciával váltják valóra az álmokat. A grandiózus, 2000 m2-es luxus spa kül- és beltéri élménymedencéi, szaunavilága, fitness terme új dimenzióba helyezi a wellness életérzést.

A csodás szőlőhegyek és a kéklő tó ölelésében elhelyezkedő elegáns szálloda bútorozásáért szakértőink voltak felelősek.

Éttermükben és bárukban a helyi régió legkifinomultabb ízei találkoznak ismert és ritka nemzetközi különlegességekkel az egészségtudatosság és a fine dining jegyében. Saját kertjükből, helyi termelőktől, ökológiai gazdálkodásokból származó prémium és tiszta minőségű alapanyagokkal főznek, illetve a világ kiváló borainak bemutatása mellett a legnagyobb szerepet a régió elismert pincéi kapják.

Az étterem és a borbár számára kényelmes és ízléses ülőalkalmatosságokat választottunk.
Bútorainkkal kellemes, pihentető környezetet kívántunk létrehozni a szálloda vendégei számára.
Az enteriőrök megtervezésekor az esztétikum mellett makulátlanul átgondolt funkciókra és tökéletes kényelemre törekedtek. Ehhez igazodva választottunk mi is a luxus hotel prémium lakosztályaiba, szobáiba bútorokat.
Megszakítás