Az „Istra” algoritmikus kereskedési vállalat számára egy új emelet kialakítása komoly kihívást jelentett számunkra, hiszen meg kellett találnunk az egyensúlyt az új és a régi elemek között, mind a szó szoros, mind pedig a mélyebb értelemben, hogy megérintsük a vállalat egyedi karakterét.
Ez a cég rendkívül családias légkört áraszt, hosszú múltra tekint vissza, és viszonylag stabil, konzervatív csapattal dolgozik olyan technológiai területen, ahol minden a fénysebességgel halad. Az egyensúly megtalálása e két véglet között volt a fő feladatunk. Többek között tágas közösségi teret alakítottunk ki – központi kávézót, fő tárgyalótermet, lenyűgöző erkélyt és természetesen munkaterületeket nyitott személyzeti helyiségek formájában.
Egy belső lépcső megnyitása jelentős beruházással a két szint között segítette a dolgozók és látogatók kényelmesebb, természetesebb mozgását a térben. Az ismétlődő és markáns színek mellett erős, érdekes textúrájú burkolatok, a domináns növényzet és a puha, organikus vonalak kifinomult kombinációja egy olyan irodát eredményezett, amely rendkívüli és kellemes hangulatú.

Megszakítás