Egy egyedülálló projekt, amely több mint 7200 négyzetméteren helyezkedik el, egy különleges történelmi épületben, az Európa Házban.

A Riskified az e-kereskedelmi platformokon történő csalások megelőzésével foglalkozik. A cég magasra emeli a zászlót a biztonságos, hozzáférhető és megközelíthető internetes kereskedelem érdekében.

Ennek szellemében tervezte az új irodákat az északi építésziroda, a NORM és a „Gindi Studio”. Minden a tiszta, csendes, meleg és hívogató dizájnról szólt. Az épület „kerekségének” ügyes kihasználása állt a középpontban, a produktív és inspiráló munkaterek kialakítása érdekében. A rengeteg növényzet vibráló elevenséget hozott, a nagy aula pedig spanyol hatásokkal került reflektorfénybe.
Az irodai terek keményfa padlói alulról felfelé határozzák meg az alaphangot – kézzel válogatott háromrétegű lapok, dekoratív jellemzőkkel, amelyek „durva”, mégis sima és tiszta érzetet keltenek. A furnérlapok a textúrák és színek harmonikus keverékében lettek összerakva, mindeközben megőrizték a természetes fa érzetet, így teremtve otthonos hangulatot. Ebben a projektben a hangsúly az akusztikán és a sokféle elem kombinációján volt, a kívánt eredmény elérése érdekében – akusztikus, fehér, tömör vakolat, valamint az egyedi megoldások, amelyeket azért találtak ki, hogy akusztikailag „lezárjanak” minden telefonfülkét és konferenciatermet, miközben szem előtt tartják és megőrizik az építészek tervét.
A projekt több kijelölt helyiségből állt, mint például az étkező az első emeleten. Az étkezőt travertin kőlapok borították, amelyek gyönyörűen folytatják az építészek történetét és tervét, vad megjelenést kölcsönözve, mintha csak a természetből bányászták volna őket, mégis, sima és fényes felülettel, amely fényűző érzést sugároz. A földszinti főterületet hat méter magas dupla mennyezet díszítette, ívekkel, üvegelemekkel a kerületében és lámpatestekkel, amelyek olyanok, mint az égen úszó felhők. Ebben a térben építettekk egy microtopping bevonatú acéllépcsőt – ez az elem nagyban hozzájárult az építészek fő témájához.
Megszakítás