A Budapest számos történelmi nevezetessége között pihenő The Three Corners Downtown Edition Hotel**** igazán kiváltságos helyen, a magyar főváros szívében, az V. kerületben található. Könnyű sétával pillanatok alatt eljuthat a Duna-partra, a Parlamenthez, a Lánchídhoz, a Bazilikához, az Andrássy útra vagy más főbb látnivalókhoz. A szálloda tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, amit helyszíni parkolási lehetőség is kiegészít (védett de nem őrzött). A repülőtér autóval vagy taxival 30 perc alatt elérhető; de választhatjuk a reptéri gyorsbuszt is, aminek megállója pár perc sétára van a hoteltől.

Budapest, Közép-Európa fűszere, egyedülálló építészetet ölel fel; ez volt a fő inspirációs forrása egyedi belsőépítészetnek. A 70 vendégszobán és 4 lakosztályon kívül a The Three Corners Downtown Edition Hotel 4 csillagos és kényelmi szolgáltatások teljes skáláját kínálja, hogy a legigényesebb utazók kedvében járjon; legyen szó akár szabadidős vagy üzleti utazásokról. Éttermük nemzetközi svédasztalos reggelit kínál, napfényes térben és kertre néző panorámával. A tágas lobby ideális találkozóhely, közösségi munkatérrel, kényelmes, változatos ülőhelyekkel és egy divatos “Becsület Bár”-ral.
A “Buda” és a “Pest” rendezvénytermek kedvelt helyszínei a testületi üléseknek, tréningeknek vagy prezentációknak. Tágas előcsarnokkal és többfunkciós étkezővel maradéktalanul kielégítik az érkezők üzleti igényeit.
Megszakítás